torsdag 29. januar 2009

Litt julaftenfølelse...

Ikke på grunn av hvitdekte trær og altfor mange kalde grader ute i dag - men pakke i posten! Min tur til å pakke opp fine ting fra Hageliv i dag. Og for en duft fra pakken. Er litt var for parfyme"duft", men dette var bare godlukt, en duftpose som bonus. Og en nydelig blomsterdekorert notatbok.

Nå skal det bli kvekking i stua! Falt for en vanningsalarm i form av en froskeprins (!), som altså kvekker når planten er for tørr.... Derfor garantert potteunderholdning framover!

Ser nærmest fram til å stikke kanter til sommeren (! igjen!), etter å ha fått i hus en direkte lekker kantspade fra Joseph Bentley. Luksus med merke i lærreim og gode greier....

Ellers har jeg vært hos veterinæren med det lille dyret i dag. For å operere bort en kul. Gjør seg noen tanker når en sitter med 12-år gammel hund på fanget mens vi venter på at bedøvelsen skal virke. Får beskjed om å hente dyret 4 timer senere. Så ringer veterinæren etter to timer. Tussi er klar, dere kan komme å hente!

Så det gikk bra også denne gangen. Like blid (og sulten) som alltid. Bare sterkt hemmet av den umulige plast-skjermen, stakkars liten.


Her er en mer sommerlig utgave:

5 kommentarer:

 1. Det er alltid ekkelt når bikkja er syk. En får noen ekle tanker i hodet..
  Håper det er en ufarlig kul!

  SvarSlett
 2. Huff, det var godt det gikk bra denne gangen også! Det er så vondt med syke dyr. Jeg har ikke hund lenger, men får stikk i hjertet når jeg ser sånne skjønne hundebilder. Men nå har jeg to katter, og det får holde...

  SvarSlett
 3. Håper det, den var ufarlig sist.

  To katter er ikke verst, heller...

  SvarSlett
 4. Det var da et usedvanlig nusselig vesen da :)

  SvarSlett
 5. godt å høre det går bra med den lille vennen din :)
  Og gratulerer med frosk på stua ;)

  SvarSlett