tirsdag 17. mars 2009

Dryppe-drypp!

Det drypper fra taket. Selv om brøytekantene forstatt går i ett med garasjetakene her i veien, er det klare tegn på en ny årstid i anmarsj! Løvtrærne har byttet ut snø med rakler. Det har rast flere ganger fra vestsiden av taket.

Gleder meg så til å nyte tekoppen i frokostkroken på verandaen. Snøfritt der, siden den er overbygd. Litt for surt i lufta i dag. Bra nok for en liten prøvesitt med ullsokker og ditto pledd. På terrassen når snøen fortsatt til rekkverket...

Mens vi har vært borte, har spirene klart seg såå fint:

Hilsen aldri så stolt "blodbegermamma" ;-D

5 kommentarer:

 1. Oyoy, her ligger det an til kraftig vase etterhvert? Eller har du en taktikk å dele, på hvordan hindre disse i å filtre seg inn i hverandre? Jeg trenger en plan... ;)

  SvarSlett
 2. De må tvangsflyttes fra hverandre, og tilbys en pinne hver å surre seg rundt... Problemet er at jeg nesten ikke har hjerte til å flytte de fra lysstoffrøret de stortrives under! Oppå brødboksen, hvor det ikke er utvidelsesmulig-heter. De åker nok inn på plante-gjesterommet i hver sin potte. (Men hjelper det? De vikler seg jo inn i hva det skal være, lynfort!)

  Lettere i fjor, da de ikke var så store på denne tiden. Plantet de da rett over i ampler.

  SvarSlett
 3. Ja her går det unna! Schvære de har blitt! Mine er pitte små ennda de. Greit nok for meg som ikke helt vet hvordan jeg skal plassere dem når de først tar av ;)

  SvarSlett
 4. miiiiiisssunnneeeelllliiiiiiiggggg.....
  *sukk*
  når jeg først fant frøa mine så ville de ikke spire.. jaja, jeg har ikke gitt helt opp enda, om jeg bare finner igjenn den andre pakken med frø jeg hadde her så får det heller bli høstblodbeger på meg.

  SvarSlett
 5. Kanske det tilogmed blir noen til overs...;-)

  (Føler meg passe ovenpå, nå. Aldri fått til dette her, før)

  SvarSlett