onsdag 2. desember 2009

En god investering!

Jeg har fått en bloddryppende utfordring fra Berit .

Av den grunn beveger jeg meg i dag utenfor hagereviret mitt. Hagebetraktningene er normalt fri for politikk & fred & sånn.

Men i dag vies bloggplassen til en sak som er viktig for oss alle! Den krever en felles innasts mange ikke er riktig bevist på før behovet oppleves "på kroppen". Gjennom et helt liv vil de fleste erfare sykdom eller ulykke nær innpå livet. Da er det godt å ha et velfungerende helsevesen, og være bosatt i et rikt land. Hørte nettopp på nyhetene, at nordmenn er mer formuende en noen sinne. Bankkrisen er visst også til ende her i landet.

Men en annen bank, som de fleste kan investere i, selv uten formue å avse, er i beit for investorer! Nemlig Blodbanken. Friskt blod kan ikke lages eller kjøpes. For å hjelpe folk som trenger blodoverføring grunnet sykdom eller skade, er sykehusene rett og slett avhengig av at nok frivillige stiller opp og gir blod. Det er akutt mangel på blod nå. Så oppfordringen fra denne blogger er: Ikke nøl. Finn ut om du kan bli blodgiver, og sett i gang!

På min arbeidsplass er det mange ivrige blodgivere. Man får fri til å gi sitt regelmessige bidrag, noe mange arbeidsgivere gjør der det er praktisk mulig.

Her er en lenke til kampanjen

Sender stafetten som går ut på å blogge om blodgiving videre til:
Potentillas saltvannshage
Snuffeldyrets lille verden
Metes hverdagstanker

2 kommentarer:

  1. Ny utfordring til deg i min blogg, dog noe mindre bloddryppende... :)
    God adventstid!

    SvarSlett
  2. Heisan, Orchis! Tar et dykk i arkivene og ser hva jeg finner! (kanhende det er bloddryppende, hvem vet?)

    SvarSlett