tirsdag 23. september 2008

Sånn litt hit og dit...


Denne lysende, fine Geranium 'Blue Sunrise' får symbolisere dagen. En av ikke så altfor mange storkenebber som blomster nå. Hagemessig er jeg litt oppskjørtet & rastløs. Oppskjørtetheten skyldes en lynrask bestilling hos Jensen. Heisan, ble noen ønskeplanter der, gitt ;-)

Ble veldig fornøyd, da jeg plutselig gjenoppdaget Søten som jeg kjøpte på Eides i fjor høst :-)) Kommer jo med blomster midt i glaninga i bedet vis à vis hovedinngangen. Siden jeg ikke har sett den siden i fjor, tenkte jeg at jaja, Søter trives vel ikke her hos meg... Går også 'svanger' med en hel bråte løk som straks nedkommer (haha), og planer om hvor de skal plasseres. Masse planer - det rykker alt i gravearmen.
Har jo noen frøplanter fra i vinter, som også skal ha et sted å være før neste vinter! Noen bør få en beskyttet plass, hvor de ikke risikerer å bli overkjørt av breiale naboer...
Napper litt her og der og der, når jeg kommer forbi en ugraskoloni, og glemmer i ett sett hva jeg egentlig drev med. Det er nok å nappe i, for å si det slik. Kravla godt opp i en skråning innunder en rosehagtorn med godt grep i en slik koloni. Den har irritert meg lenge,  nesten umulig å komme til. Også bra mange potter som må inn/tømmes osv før det blir enda kaldere. Kvier meg, siden mange er frodige, men.
Det skal bli mange fine høstettermiddager å holde på ute :-)

1 kommentar: