lørdag 5. september 2009

Litt av en dag

Redoute

Lørdag opp kl. 07.00 for å bake kvikklunsjkake til Oslo og omegns roseforening sitt arrangement. Nemlig Austinrose-foredrag med selveste Michael Marriot, fagansvarlig ved David Austin Roses, England. Arrangementet forløp kjempefint, og foredragsholderen viste seg å være en riktig trivelig kar, som det var vel verdt å høre på. Fikk både inspirasjon og ideer til videre satsing på Austinroser og samplanting med ditto.
I hjemmehagen har ikke liljene gitt seg riktig ennå!

Fikk plantet bittelittegrann mer fra ventkassene før jeg måtte dra inn til Oslo. Var jo opphold, må vite. Da er det bare å løpe ut.

Rose de Resht byr på seg selv også i september

Hadde jeg ikke før kommet hjem i kveldinga, så fikk jeg besøk av vår alles Raell. Hun skulle hente plantene jeg har oppbevart for henne siden forumtreffet. Vi hadde en hyggelig hageprat og en runde i min mer eller mindre velfriserte hage. Jammen hadde hun med er par skatter jeg skal vite å ta vare på.

Så mekke en bedre middag: Kyllingfilét m/parmaskinke og sprøstekt salvie med vin- og creme fraiche-saus, pasta og salat som tilbehør. Med en lett spansk rødvin til. Ble god og mett og klar for køya...

Ha en fortsatt god helg, alle :-)

4 kommentarer:

 1. Nydelige roser, og lilje! Her står også divers planter frå forumtreffet på vent ;-)

  SvarSlett
 2. Takk for sist, Maiblomst! Ja, det tar sin tid å finne "den rette plassen...

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne havært der Austinroser har stor plass i mitt hjerte. Er også blitt begeistra for roser fra Kordes(Tysk), og kan anbefale rosa "Sebastian Kneipp". Den er sjukdomsfri og kjem att like fin år etter år. Ha det fint.

  SvarSlett
 4. Oppskrift er nå klar! :)
  Takk for at du var oppmerksom, tenkte ikke på at andre ville ha oppskrift... Skal prøve med fløte på gelèen etter middag. :D

  SvarSlett