fredag 2. mars 2012

Spiring = vår?

Tross snøsmelting og gode grader om dagen: Ingen skudd fra småløk å skue i den svarte jorda. Litt for kaldt for dem enda.


Neida, man har ikke lagt seg til katt! Det er en vakker nabokatt som poserer på verandarekkverket. I tåkesola vi har hatt mye av de siste dagene. Hun vil gjerne inn, men får ikke! Vil ikke bidra til rekekatt, og vet nok at hun lurer på småfuglene i materne nedenfor verandaen.

Har utsatt såstarten i år, grunnet bortreising. Men bittelitt har jeg tillatt meg å starte med. Sorter som jeg innbiller meg trenger lang utviklingstid. Og se, nå spirer det :-) Ser ut som det blir litt prikling på meg i vår også...


Her er tre sorter Verbascum (kongslys); en hvit, en lilla og en hvit med lilla! Annet som har spirt er Chili 'Early Jalapeno', prydpepper 'Medusa', tre sorter løvemunn, Knautia Macedonia og Salvia x superba 'Adora Blue'!

2 kommentarer:

  1. Heia og god helg tl dæ :)
    Æ tenker æ skal begynne såinga iløpet av helga, har vært idag og handla inn såjord og plantejord til georginene mine som ligger i dvale i kjelleren, må vell få dem opp i lyset , gleder mæ masse til og starte med dette ute i drivhuset.

    Hilsen Lisbeth

    SvarSlett
  2. Ja, det er kjekt å holde på med vårlige sysler, selv om vinteren henger igjen ute. God helg til deg også, Lisbeth!

    SvarSlett