lørdag 14. april 2012

Småsnadder

Etter at våren bremset opp litt, blir det bedre tid til å få med seg alt som dukker opp. Det er tid for å speide etter de aller minste skattene. De som dukker opp når man roter litt i løvet. Glemte nyanskaffelser fra det gikk litt heseblesende unna på tampen av sesongen i fjor. Her kommer lille Corydalis malkensis i det hvite bedet:


Den vil jeg kanskje flytte til "Måneskinnsbedet". Der bor denne sene krokusen 'Cream Beauty':

Ellers er det liv og røre i hagen nå på morgenen, med både stokkandparet snadrende på nedre plan, og to ekorn i full fart på øvre plan. Nå sitter den ene høyt i toppen på morelltreet og kikker inn på meg...
Jeg forbereder avgang til hagemessa på Lillestrøm og skal gjøre klar noen småplanter til hagegalstanden :-) Sjøl skal jeg stå på hagebloggerstanden i dag!

7 kommentarer:

 1. Ja de vil helt sikker kle hverandre! Ton i ton. Begge er skikkelig lekre :) God helg!

  SvarSlett
 2. Ja, nå kommer det opp noe alle steder. Jeg må liksom ut hver dag for å se hva som er kommet siden sist.

  Kos deg masse i hagen fremover!

  SvarSlett
 3. Delikate farger på de to der, du. :)

  SvarSlett
 4. He, ja. De hører ikke til de prangende, de der. De delikate gir en egen ro og sanseopplevelse (selv om jeg ikke vil unnvære en dose prangende!).

  SvarSlett
 5. Hei, og takk for noen hyggelige timer på hagemessen! Lover at jeg ikke skal mase ofte, men har du mulighet for å kikke innom siden min for å se om du kjenner igjen løken jeg beskriver?

  SvarSlett
 6. Bare "mas" i veg, Kari! Veldig hyggelig på standen :-)

  SvarSlett
 7. C.malkensis er kjempe flott med sine store kremhvite blomster. Den vil være fin i en månseskinnshage :-) Her sprer den seg veldig sakte, så jeg håper på frø. nå som jeg har flere som kan krysse seg. Lekker sak!

  SvarSlett