torsdag 19. juli 2012

'Sea Foam' og tordensky

Rosene sliter med i overkant mye vann i blomstene. Og min hageinnsats består i å løpe ut og ordne litt mellom de tunge bygene. En oppstammet 'Sea Foam' er sommerpresangen fra gemalen! Fått sin plass ved sittegruppen på plattingen.


Holdt på med noen plantegreier på plattingen da jeg ble var denne truende bygeskyen (!) i sted. Måtte jo knipse rosa med den bakgrunnen. Jada, skulle ha plukket noen visne, men fikk ikke tid...

Samme dag, knipset fra arbeidsrommet: Lysner det littegrann? Egensådde praktriddersporer i forgrunnen (Delphinium 'Percival') mot epletre med klatrerosa 'Lykkefund':


13 kommentarer:

 1. Nydelig rose :-) Håper den ikke drukner i regnværet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha-haa. Ihjeldusjet en rekke ganger. Drukner ikke, da dreneringen er bra. Heldigvis kommer den med nye knopper hele tida!

   Slett
 2. Nydelig rose! Min Lykkefund har også startet blomstringe, og jeg nyter!

  Klem Vivi

  SvarSlett
 3. Vakker rose, og stilig bilde med uværsskyene i bakgrunnen :)
  Flott lykkefund i epletreet også.
  Riddersporer har jeg sådd flere ganger men aldri fått til å spire, men det går altså an ser jeg :-D Jeg må nok prøve igjen.

  Takk for hyggelig kommentar :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Måtte legge frøene i fuktig Vermiculite (eller sand) i ziplockpose i kjøleskapet 14 dager før såing. Da ble det spiring!

   Slett
 4. Så hyggelig at du er kunde av meg da :) Da er jo det minste jeg kan gjøre å legge meg til som følger av bloggen din ;)

  SvarSlett
 5. Fin den Sea Foam...sannelig ser jeg i listene mine at jeg hadde den fra GerdA i 1994, men den døde visst dessverre fort.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har tenkt å overvintre den i drivhuset. Alle oppstammede må jo det...

   Slett
 6. Dette bildet likte jeg :) Det gjelder å se de pene og ikke uværet som er på vei! Fortsatt god sommer. Noe deilig er det alltid med sommeren - tross vær og det er iallefall ikke tyfoner...

  SvarSlett