fredag 31. oktober 2008

Ikke si det!

Kan'ke være mulig?? Nei, er det altså 1. november (selveste) i morgen? Hjælp! Ikke forberedt på at vinteren nærmer seg! Eller, det er ganske hvitt ute, men slikt endrer seg jo fort?

Tok inn siste blomst av svarteste Calla Schwartzwalder i vase i dag. Hang ørlite med nebbet derute. Lille Tussi er helt i 100, og skal stadig ut og inn. Blir gira av snø, det vesenet!

Mannen berga inn de aller siste Fuchsia og (de stygge) Pelargonium som sto tilsynelatende i live inntil husveggen. Vi får se! Er forsåvidt ikke for få av dem inne allerede...

Fikk klipt krypmispelen min, som alltid kryper inn på trappa fra garasjen til hovedinngangen. Også feid denne trappa, og trappa foran inngangsdøra. Forberedelse til måkesesongen, lissom.

Skal ha huset fullt av gjester og familieselskap i helgen, så det blir nok ikke mye tid her. Får hive meg på litt mer forbersdelser!

4 kommentarer:

 1. Ja er det ikke skrekkelig du!.....vinteren er virkelig her:-( Hvert år håper jeg at den skal glemme oss og at høsten glir over i vår......men håpet mitt blir gjort til skamme hvert eneste år.

  SvarSlett
 2. Nyyydelig Calla!!
  Jeg er også lettere sjokkert over at vi nå har kommet til november, tiden går så altfor fort, men trøsten er jo at det da kanskje ikke er så lenge til våren er her igjen :)

  SvarSlett
 3. Det er vel bare å gi seg hen til vårforberedelsene, ja!

  Liker egentlig juleforberedelser og sånn, det er bare overgangen som er litt sjokkartet hver gang!

  Calla'en er den svarteste jeg har sett! Og blomstra helt til nå, gitt!

  SvarSlett