søndag 19. oktober 2008

- og en neve benmel skal de få!

Lat søndag. Fi-in søndag. Altfor bra ute til å sture inne.
På med jakke, Ullvang og hansker...
Siste runde i Epletrebedet. En dose benmel i bunnen. Trenger å forbedre grunnlaget av billigjord. Yrer av meitemark, så det er ikke så verst. Så var det narsisser. En stor gruppe T. Maytime, rundt føttene på Lykkefund, og på den korteste siden mot skogen. Glad jeg valgte Lykkefund til å klatre i frukttrærne, og ikke noe mere piggete! Ytterst en omgang Scilla Sibirica til forvilling. Var så mye som manglet her i hagen. Til våren skal heller ikke Scilla mangle :-) Scilla legges også rundt det andre epletreet, hvor det  ikke er bed, men noen Hosta og mørke Ajuga reptans. Det glisne området rundt morelltreet blir supplert med botaniske krokus.
Fint vær til å kravle rundt i den lengste skråningen. I hele lengderetningen nest nederst, T China Town. På nederste rad den lekre liljetulipanen Burgundy. Klarte å krafse til noen miniterrasser ved blåbærbuskene øverst i skråningen, og plasserte Frittilaria persica der. tenker at de vil være fine å beundre nedenfra når man går opp trappa... Tida vil vise.
Den nybakte 18-åringen med rykende fersk "lapp" fikk låne bilen for å dra på bursdagsfeiring i Oslo m/overnatting og etterfølgende mormorbesøk.  Lett (særlig!) engstelig opphav hjemme ventet på tilbakemelding. Det gikk heldigvis bra med både datter, bil og div. besøk. Heldigvis for avkommets selvtillit, aner hun lite om opphavets engstelser!
Nå er helga snart slutt, ny uke og nye muligheter :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar