tirsdag 14. juli 2009

Frk. Blaavakker...


Hagens kandidat til "Frk. Markblomst 2009" er klar! Frk. Blaavakker er navnet. Campanula rotundifolia på latin. Nikkende og blyg tar hun seg ut. Tilsynelatende skjør og vever som en riktig prinsesse. Men se om hun ikke har fått besøk av en beundrer? Kanskje hun slett ikke kvalifiserer til å være med i en frøken-konkurranse? (Eller er ikke de jomfruelige kravene så sterke lenger, som før??)

Riktignok står han bare oppå klokken. Kanskje han hviler. Eller er det skumle hensikter? Hvem vet. I alle fall er ikke frøken Blaavakker så uskyldig som hun ser ut, for det blir stadig fler av henne... Hun får lov til å spre seg i hagen, for maken til sirlige høysommerbud finnes ikke :-)

4 kommentarer:

 1. haha, tok litt tid før jeg skjønte hva du mente med jomfruelig *ler*

  Nja, her er man frøkner i sinn, ikke nødvendigvis i handling.. men kanskje jeg er politisk bakstreversk med frøkenkonkurranse? Min tanke er at jeg godt kan være en formann, eller en politimann, jeg synes ikke den kjønnsbestemte tittelen er noe å bry meg med, og da tenker jeg at det samme kan gjelde i en slik konkurranse. Her kan alle være med, om de er gifte, ugifte, møy eller menn :D

  flott at du er med denne gangen også villrose :)

  SvarSlett
 2. Hehe, så skjønn frøkna di er!! :o)

  SvarSlett
 3. Nenei, Anne!! Ingen fare med bakstreversk. Kan ikke være politisk korrekt til enhver tid, vettu. Din variant av "frøkenkonkurranser" er helt toppers ;-)

  (Selv herrer får være med, det vet da jeg... Så da tok jeg sjansen på at kanskje-jomfruer også fikk delta)

  SvarSlett