tirsdag 11. august 2009

Lyspunkter i vær- og humørsvingende tider

Kanskje en kandidat til frøken-konkurransen? Er mer enn betatt av åpne, enkle roser. The Alexandra Rose fra Austin er gjenstand for stadig sirkling, pusling rundt, og beundrende blikk fra min side.

En av sommerens hyggeligste overraskelser tro til med sin aller første blomstring i skråningen en mistrøstig hagedag da man trengte det som mest... Clematis Rugochi fra Estland-importen for et par år siden. Knallfin, og nå har jeg nettopp skaffet meg en klematis med sjokoladebrune klokker også :-D

Skimtet et brunt vesen i Cosmos'en. Herr gresshoppe ble med på en fotoseanse. (Her blir de heldigvis ikke til noen landeplage!) Tid for gresshoppesang nå? Har ikke lagt merke til den karakteristiske Western-lyden ennå.

Og så var det de mørkerøde rosene, da... L.D. Braithwaite igjen!

Liljene smiler uansett vær (og liljebiller har heller ikke i år invadert denne hagen med - ganske mange liljer). Er ikke helt sikker, men lurer på om dette er orientliljen Muscadet:

4 kommentarer:

 1. Vakre bilder! Den enkle rosen var utrolig vakker! Hadde sirklet litt selvo også :)

  Herlig gresshoppemann i kosmosen, der :) Det er koselige lyder, synes jeg, når gresshoppene synger i enga!

  Ha en fin onsdag! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Skjør og skjønn form og farge på den enkle rosen. Clematisen har en myndig og bestemt eleganse. Og liljer er jo alltid en fulltreffer!

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde av the Alexandra Rose, absolutt en verdig frøken! Jeg planta henne hos mor mi i år, det var egentlig en misforståelse, men der står hun nå.

  SvarSlett
 4. Misforståelse, Berit?! (Var vel kanskje du som skulle hatt den, hi-hi)

  SvarSlett