søndag 22. november 2009

Rar morgensang og fin award!

Synes så tydelig jeg hørte svarttrosten synge som han pleier om våren, der fra under paraplyen på vei til bussen i grålysningen...

Eller var det bare klukking og surkling fra takrennene?

Uansett, så har jeg fått en flott, og overraskende award fra Krepsemor. Tusen takk :-)

Reglene for å motta denne er å gi den videre til 15 nyoppdagede bloggere. Nå har jeg bare blogget et års tid, så de jeg har kjent fra starten er "gamle". Og kapasiteten min strekker ikke til å følge med på veldig, veldig mange blogger. Regner derfor "nyoppdagede" til å være blogger som jeg er blitt kjent med de siste månedene.

De som får awarden fra meg må også føle seg fri til å tolke dette på sin måte. Så nå sender jeg denne utmerkelsen videre til disse fine og spennnende bloggene:

Ninni
Margrethes hus og hage
Hanne-Rita
Thusnelda
Vilt og vakkert
Kaos
Grønn lykke
Mias hageliv
Hus og hagegleder
Bea's hagedagbok
Kathrinehagen
Nefertiti
Laila-Karin
Tullik
Elsas dagbokblogg

11 kommentarer:

 1. Det var full konsert utenfor et vindu på jobb klokken halv seks i morges! :-) Mørkt, vått og blåstig ute, men det trillet fra rhododendronbusken utenfor. Jobb fikk være jobb, - vindu måtte opp og så var det bare å nyte konserten! :-)

  SvarSlett
 2. Min korta gangvei fra ytterdøren til garasjet gir meg dessverre ikke tid til å høre etter, spesielt ikke som det hele tiden høljregner så turen ca fem meter går ekstra sjappt ;) litt synd kanskje.. tusen takk for en hyggelig award!og ønsker deg en fortsatt fin søndag :)

  SvarSlett
 3. Tuuusen takk for koselig award :)

  Jeg hører ikke forskjell på fuglesangen... Joda, gjøken tar jeg, og et par andre ;p men jeg skulle gjerne satt meg litt inn i det, for det er koselig å vite hvilke fugler som besøker hagen :)

  Ønsker deg en fin uke! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Heisan ! Takk for award ! Med ynskje om ein fin søndagskveld til deg.

  SvarSlett
 5. Hyggelig med fuglesang uansett årstid! Her er det utrolig mye småfugler etter at jeg har begynt med helårsforing og hjemmelegde meiseboller. Bortskjemte er de...;)
  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Dette var en skikkelig hyggelig overaskelse å få. Jeg har jo sett andre få en award, men det har ikke streifet meg at jeg var en i den kretsen! I og med at jeg ikke har holdt på med blogging mer enn et halv år, har jeg følt at andre kjenner hverandre mer eller mindre godt.
  Tusen, tusen takk for oppmerksomheten, den første awarden jeg får. ;:O))
  Venter skikkelig på at fuglene skal synge igjen. Her er det bare regnet som trommer på ruta.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for den:o)) flirer godt her jeg sitter for tittelen på et par av andre utvalgte bloggene, passet godt med det som summer opp i hodet midt fortiden:o))

  ellers blir det ikke så mye hagerelatert hos meg.. moldvarpen har overtatt der ute, og vi har fulle hyre med å sette ned feller..
  får se hva som er igjen til våren.. den har nemlig trålet gjennom det største bedet og løker som planter ligger stødd;((

  Ha en trivelig kveld, og takk ennå en gang..

  Klem fra mæ

  SvarSlett
 8. Tuuusen takk!!! Alltid morro når noen setter pris på bloggen min:))
  Ha en toppers dag!

  Klem:)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for awarden, så koselig! Ble ordentlig glad :)

  I fjor lærte jeg meg lyden på dompappen, håper å få høre den i år også. Vi hadde besøk av flere dompapp i julenekene. Nekene var visst veldig gode for fuglene spiste så kornene føk veggimellom. Det var et festmåltid som var over på en dag, men nekene er jo uasnett gode og lune å sitte i. Har ikke prøvd selv altså, men tror fuglene koser seg der :)

  SvarSlett
 10. Kjempehyggelig å få award, det er min første, og da blir ein veldig GLAD.
  Tusen takk og ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 11. Fuglekonserter er visst mulig, også på en novembermorgen :-)

  En hittil upåaktet fordel med å være kollektivist! Anbefales, mia ;-)

  Sånne awarder er en hyggelig måte å bli kjent med nye blogger på. Jeg koser meg veldig med å følge med på andres blogger. I en tid hvor mange ikke har tid (eller anledning) til å være veldig sosiale, er det en måte å delta i andres liv, interesser og videreverdigheter...

  SvarSlett