onsdag 10. februar 2010

Lokal Frk. Solslikk-kåring

Du Anne, du Anne! Arrangerer Frk. Solslikk etter en sommer jeg forbinder med en uendelig rekke regndråpebilder… Strålende soldager er som kjent heller ikke det beste fotovær.
Så får jeg et påskudd til en lang, varmende reise gjennom sommerens album. Sannelig dukker det opp ikke rent få bilder av frøkenkandidater badet i sol :-)
Benytter sjansen til å dele funnene med andre vår- og sollengtende bloggere. Jeg har utpekt en som skal representere i Moseplassens konkurranse. Mottar gjerne ville protester om noen synes en annen kandidat bør få sjansen ;-)


Frk. Vårsol bærer sollyset i seg. Hun er svaret på lengselen etter blomstring etter en lang vinter. Hun lyser opp ganske alene i ennå gråbrune omgivelser.
Frk.Gyldegull slikker sol. Aïcha er en arabisk prinsesse. Hun blomster tidlig med store, gullgule blomster. Et syn dekket med blomster fra topp til tå.Frk. Liljelys viser seg fram gjennomlyst av solstråler.


Frk. Morgensol er en sart frøken. En ballerina av en klatrerose som vet å utnytte morgensolen til sin fordel. New Dawn, fotogen som få.


Frk. Polkagris strutter av fryd i solskinnet! Rosa Mundi er særdeles blomsterrik, og har tonnevis av sjarm!Frk. Strålenebb i et opplyst øyeblikk!Frk. Solfryd er en nykommer i hagen. The Alexandra Rose trekker til seg blikket, og soler seg i beundringen!Frk. Nøtteliten er en ekte solstråle i hagen. Her med solskinn i pelsen.


Hr. Kveldssol er Frans Hals. En svært utholdene kar, som har overlevd flere kjedelige hagetabber. I sommer har han endelig utfoldet seg i all sin prakt. Han har farger som kler kveldssolen perfekt!Frk. Knall har en lyskraft som kan måle seg med solen! Henne er det vanskelig å overse når hun blomstrer som best. Hun trives også svært godt i solsteken. Nelliken har kanskje lett for å glemmes når man er opptatt av roser, liljer, peoner og andre primadonnaer. Men for en fantastisk staude hun er. Hun klarer fint å hevde seg og sette særpreg på rabatten blant det mest fornemme selskap.


Frk. Solbader er en upetensiøs enkel rose. Smarty er en herlig frisk sjarmør. Hun er blomstrerrik og vakker på avstand, og smellvakker på nært hold. I hagen klarer hun seg utmerket ytterst på et karrig berg. Hun greier seg fint på egenhånd, og krever ikke mye stell. Møt hagens kandidat til Frk. Solslikk!

8 kommentarer:

 1. De hadde vært verdige deltakere hele bunten!

  SvarSlett
 2. Så vakre bilder og flotte ord. Og som Berit sier; de er virkelig verdige kandidater alle sammen :-)

  Lykke til :-)

  SvarSlett
 3. Så mange nydelig bilder du har tatt, Villrose! Falt pladask for ekornbildet :)

  SvarSlett
 4. næmmen, så mange flotte kandidater du har funnet frem :D Gleder meg til å se hvilken du lander på som din hages representant :)

  SvarSlett
 5. Så lenge Nøtteliten var uaktuell, synes jeg kandidaten din er helt nydelig :) Bra valg!

  SvarSlett
 6. Nå er presentasjonen til Frøken Solslikk 2010 ferdig, takk for at du deltar :)

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Det ligger en utfordring til deg i bloggen min :)

  SvarSlett
 8. Mange herlige bilder og virkelig et nydelig ekornbilde!

  SvarSlett