fredag 14. november 2008

Hjelp, en utfordring!

Insprert av Puspilde som hadde fått en "fri utfordring", tar jeg min variant. Om flere føler seg utfordret, er det bare å ta stafettpinnen!
På tide å vise litt mer av hvem jeg er? Her kommer "7 objektive sannheter":

-Kom til verden en lørdag i oktober noe over midten av forrige århundre. Sted: Harstad. Siden faren min var sørfra gikk ferden snart til nedre Telemark. Mye fin natur å boltre seg i under oppveksten.
-Var "rar", skoleflink, og hadde altfor mye meninger og fantasi etter lærernes smak.
-Erklært Donaldist og ateist, som barn.
-Da jeg vant en tegnekonkurranse på barneskolen, plukket læreren ut premien: "Floraen i Farger", som hun synes passet. Det syntes jeg også.
-Lånte pappas gamle speilrefleks fra jeg var 15. Han likte resultatene, så jeg fikk beholde det! Kanskje eneste gamle hobbyen jeg fortsatt driver med.
-Hanglet gjennom grunnskole, gymnas og videre studier på en tid "hanglig" var adskillig mer utbredt enn "strebing". Sosial omgang, festing, sang og musikk hadde høy prioritet. Karrierejag ikke.
-Mann, tenåring, hund og hage har jeg fått etterhvert.Hageinteressen gikk over til galskap i 2006.


"7 objektive sannheter":
-"Fremad i alle retninger" kunne vært mitt valgspråk. Litt god i alt mulig, og nysgjerrig på det meste, gjør det stadig umulig for meg å velge en strak kurs. Driver meg til vannvidd innimellom.
-"Opp som en løve og ned som en skinnfell". Temperamentet er jeg visst født med, noe som ikke alltid passet like bra i det prektige oppvekstmiljøet...
-Prøv ikke å kommandere meg. Dårlig respons.
-Evnen til å improvisere er kanskje min beste egenskap. Gjelder musikk, mat, "umulige arbeidsoppgaver", hva som helst.
-Forgår alltid mye rart oppe i hodet mitt, kan more meg i mitt eget selskap, storkose meg med en bok, og virke "fjern" av og til.
-Lett å more. Ler så tårene triller av gode replikker, "Harald-Eia-humor", morsomme bøker...
-Søker harmoni, og komponerer med form og farger (hva som måtte være rundt meg) med stort engasjement. Skapelsesprosessen er viktig, ikke resultatet. Det kan forandres. Igjen og igjen.

2 kommentarer:

 1. Hihi, artig lesning ;)

  Har du også fått med melding hjem fra kristendomslæreren?
  (jeg var sabotør i fjerde klasse)

  SvarSlett
 2. Vel.....

  Læreren visste å hevne seg på ulike måter (i god, kristelig ånd.

  SvarSlett