mandag 8. desember 2008

Du store min!

Så flott å bli gjort "krus på" av Røsslyng (som blant annet blogger "Småsnutter fra et ugressparadis"!!) med en sånn en Nærhetsutmerkelse:

Utmerkelsen står for dette her:
"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".

Fint med en oppmuntring, når man strever litt med å få til og få tid til å få skikk på blogginga. Foreløpig er bare det aller viktigste på plass, nemlig mulighet til å skrive, og til å legge inn bilder. Punktum. Jeg er ikke veldig opptatt av utmerkelser, og det er kanskje heller ikke de jeg videresender denne til. (Gjør hva dere vil med den!) Men det er alltid hygggelig med positiv oppmerksomhet om ens mer eller mindre regelmessige rop i skogen, eller hva?

Sender denne utmerkelsen videre til noen blogger som jeg stadig vender tilbake til. (Det er egentlig mange, så det kunne vært mange fler):

http://beritshage.blogspot.com/ (fordi du fortjener det ;-))

http://leneifredrikstad.wordpress.com/

http://hlbakkensvidereverdigheter.blogspot.com/

http://hadelandshagen.blogspot.com/ (Storkenebbinspirator numero uno)

http://assasinhageblogg.blogspot.com/

http://vigdisn.blogspot.com/ (gått i hi?)

http://maritshagedagbok.blogspot.com/

http://mariosverden.blogspot.com/

http://smgj.wordpress.com/

http://miamariashage.blogspot.com/

http://nefertitishagedagbok.blogspot.com/

http://linnemi.blogspot.com/

Opps - dette blir visst fler enn åtte. Men pytt, jeg har aldri vært kjent for å være lydig, og kan tenke meg å sende en til alle "gamle" hagedagbokforfattere fra Hagegal. Savner noen som ikke har kommet seg over i blogformat ennå.

4 kommentarer:

 1. Takk for utmerkelse, Villrose! Hyggelig med litt oppmerksomhet *klem*
  Så du er ikke kjent for å være lydig? Ikke jeg heller... lol
  Ha en fortsatt fin førjulstid :)

  SvarSlett
 2. Hi-hi. I lige måde, klem til deg og.

  SvarSlett
 3. Gått i hi, var visst rett kommentar av deg, men jeg tror jeg har våknet, allerede :)). Jeg tar i mot med glede, jeg, og har satt den inn på bloggen.

  SvarSlett
 4. Tusen takk Villrose! :)
  Så glad jeg ble, for jeg synes jeg ikke har vært så flink til å blogge i det siste, så dette er en kjempeoppmuntring.
  Og at du ikke er flink til å telle gjør ingen ting ;) Du har iallefall gitt meg en spark bak til å følge litt mer med (klem)

  SvarSlett