mandag 1. desember 2008

Melis og Prima BallerinaDet grå har gått over til hvitt i dag. Kledelig hvitt melisdryss over busker og trær til adventstiden!

Vært på ballettforestilling i kulturhuset to ettermiddager på rad. Er fast ”kameramann” ved slike anledninger. Streng beskjed om hvilke nummer som skulle filmes. Fikk vite at jeg kanskje ville synes nr.15 var finest. Visste ikke på forhånd at avkommet skulle være solodanser i tåspissdans…

Noen ganger må man bare gi seg hen til hemningsløs mammastolthet! For siste gang på ballettskolens juleavslutning, er det vel. Neste år er hun student et eller annet sted… Sjarmøretappen, med dansene til de nusselige, lubne små fra barnedanspartiet får en til å mimre 14 år (!) tilbake i tid. Begynte på barnedans i 4-års-alderen, og traff der sin gode venninne, som hun fortsatt danser med. Og skal hjem til på overnatting etterpå, som så mange ganger før.Ja-a. Så er vi igang, da dere! Fulgte tipset jeg fikk her om dagen, så det ble en del Bodyshop-artikler. Fikk god hjelp av en hyggelig ekspeditør, til å plukke ut små, lette ting (og fikk tilogmed noen med på kjøpet).Jah - så er vi igang, da dere ;-)

4 kommentarer:

 1. Datteren min gikk på ballett fra hun var 4 til 8. Disse forestillingene er virkelig imponerede greier, så flinke! Og det må være lov å være stolt mor i sådanne stunder.

  SvarSlett
 2. jeg ble helt fjetra over den stjerna jeg. Er det papir eller metall?

  SvarSlett
 3. He-he, Markblomst. Bare juks og fototriks....

  Det er ei pappstjerne. Billig, og veldig praktisk: Bare brette sammen når jula er over. Men den er stor, og tar seg unektelig ut i vinduet. Selges slike både her og der: Hos Åhlens og Skeidar for elsempel.

  SvarSlett
 4. Det ligger noe til deg i bloggen min ;)

  Ha en finfin adventstid!

  SvarSlett