lørdag 20. desember 2008

Nummer eeen!!


Rapport fra "stolt og lykkelig Hippe-oppdretter":
Første til å springe ut av alle mine bristeferdige Hippeastrum, er denne skjønne og etterlengtede! Ventet ikke at selveste Papilio skulle vinne konkurransen, som alle startet samtidig på baderomsgulvet.

Denne har jeg ønsket meg i mange år, og hun (er Hipp'er hunner?) innfrir alle forventninger ++. Tre stengler! Behøver jeg si mer?

9 kommentarer:

 1. Nei du trenger ikke si mer! Den er nyyydelig.

  SvarSlett
 2. Så fiiiin! Jeg har sådd mine, venter i spenning på 4.året... Tror jammen jeg skal begynne å gjødsle litt ;)
  Line

  SvarSlett
 3. Sådd ?!?!

  Ja, åra går jo fort...
  og den som venter på noe godt...

  SvarSlett
 4. Du også! Ja den er virkelig fin, den der ser jeg. Må skaffe meg sånn etterhvert, da skal jeg vurdere å prøve å få den til å komme igjen også.

  SvarSlett
 5. Kjempelekker! Jeg kvittet meg med alle jeg hadde i fjor(byttet de bort), så i år har jeg ingen. Jeg har ikke plass til flere planter i de overfylte vinduene mine, men synes fortsatt de er vakre da! :)

  SvarSlett
 6. med de samlingene dine, iris, kan man forstå det (muligens).

  Samler ikke på noe, jeg. Bare gått desperat tom for potteskjulere, enda jeg kjøpte et par "lass" i høst. Så står det enda en ladning Hippeastrum i kjelleren, som ikke er satt til driving ennå...

  SvarSlett
 7. Vakker, vakker!
  Kjenner meg igjen i mangel på vindusplass og potteskjulere. Kjøpte fem til lørdag, og sannelig er de fulle av hipper alt alle sammen. Tror jeg må ta med kontorhippene hjem som snittblomster...

  SvarSlett